Waardengedreven werkgever

Missie UZ Leuven 

Samen grenzen verleggen door in overleg met elke patiënt de beste zorg te bieden op maat van haar of zijn persoon. 

Samen grenzen verleggen door met toonaangevend onderzoek en uitmuntende opleidingen de weg te banen voor de gezondheidszorg van morgen.

Samen grenzen verleggen door UZ Leuven tot dé werkplek te maken waar het allerbeste uit iedere medewerker naar boven kan komen.

Onze kernwaarden:

  • Samenwerken
  • Passie voor onze opdracht en ons werk 
  • Warme hartelijkheid en respect voor alle patiënten en voor elkaar

Stabiele werkgever

UZ Leuven is een groot bedrijf, met heel wat mogelijkheden. Als werkgever kunnen we je dus de nodige stabiliteit bieden.

Door de grootte van het ziekenhuis is ook de waaier aan loopbaanmogelijkheden enorm. Zo telt UZ Leuven meer dan 160 uiteenlopende functies: medische jobs, maar ook banen in ondersteunende diensten.

UZ Leuven behaalde al voor de tiende keer de Top Employer award. Die award is een erkenning voor een HR-beleid dat investeert in mensen, hun loopbaan en talent.


Ondek al onze voordelen

Wat zeggen medewerkers?

We vertellen je graag wat je van ons als werkgever mag verwachten. En van welke voordelen je geniet als personeelslid. Maar ook sfeer op de werkplek is vaak een belangrijk criterium om voor een bepaalde organisatie te kiezen.

Daarom laten we ook graag enkele medewerkers aan het woord.

Lees wat onze medewerkers over hun job vertellen

Loopbaankansen

In UZ Leuven kies je niet voor een job, maar voor een loopbaan. Enkele voorbeelden:

  • Doorgroeien binnen het bedrijf.
  • Specialiseren in je job.
  • Opleidingen volgen.
  • Kiezen voor meer verantwoordelijkheid.

Bij dit alles streven we naar een evenwichtige balans tussen werk en gezin. Voor vele functies is deeltijds werken mogelijk in verschillende tewerkstellingspercentages.


Lees meer over loopbaan en opleidingen

Job met maatschappelijke relevantie

UZ Leuven-medewerkers halen geregeld de media, vaak met nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen op medisch vlak. Nieuwe technieken worden hier voor het eerst toegepast, en ook complexe operaties worden hier uitgevoerd. UZ Leuven wil een speerpunt van ontwikkeling zijn en blijven.

Elke dag kan je als medewerker het verschil maken, elke dag opnieuw, in elke afdeling. Dit zorgt voor een grote persoonlijke voldoening en zingeving. Elke medewerker draagt zijn steentje bij, zo tillen we elkaar naar een hoger niveau. Want de inzet van de één maakt ook het werk van de ander beter. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. Zo worden velen onder ons ambassadeurs die de spirit van UZ Leuven belichamen en uitdragen.

UZ Leuven wil mensen aantrekken met diezelfde drive en met diezelfde openheid van geest. We vinden het belangrijk dat je als medewerker fier kan zijn op je organisatie waar je dagdagelijks werkt.

Vacatures

Benieuwd welke jobs we voor jou in petto hebben?


Bekijk onze vacatures