Veelgestelde vragen

Hallo! Hieronder vindt u een aantal vragen die veel door gebruikers zoals u worden gesteld.

Meer informatie over referenties: Bekijk de video.

Solliciteren naar functies

Hoe kan ik solliciteren?

Het starten van jouw sollicitatie is gemakkelijk.

Volg deze vier stappen:
1. Zoek de functie waarop je wil solliciteren.

Op de startpagina vind je de verschillende jobdomeinen binnen UZ Leuven. Kies het jobdomein van jouw voorkeur en kijk of er momenteel interessante vacatures zijn. Je kan ook naar een vacature zoeken op basis van een zoekterm in de zoekbalk.

2. Klik op ''Solliciteer nu''.

Er verschijnt een pop-upvenster waarin je wordt gevraagd je e-mailadres op te geven en te valideren. Op die manier gaan we na of je reeds een account hebt.Wanneer je nog geen account hebt, vragen we jouw voornaam en achternaam in te vullen en de sollicitatie te starten.

3. Registratie nieuwe gebruiker.

Als je nog geen account hebt, dien je deze aan te maken door een gebruikersnaam en wachtwoord te creëren. Hierbij dien je een aantal richtlijnen op te volgen. Zo mag een gebruikersnaam geen spaties bevatten en bestaat je wachtwoord uit minimaal 6 tekens.

4. Start jouw sollicitatie.

Je komt vervolgens terecht in het sollicitatieformulier, waar je de rest van jouw gegevens invult. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van je LinkedIn-profiel.

Wat zijn vacaturemeldingen en hoe kan ik me ervoor registreren?

Blijf op de hoogte van de nieuwste UZ Leuven vacatures!

Vacaturemeldingen zijn mails met openstaande vacatures binnen UZ Leuven waarin je mogelijk bent geïnteresseerd. De meldingen worden dagelijks, wekelijks of maandelijks verstuurd afhankelijk van jouw voorkeur. De vacatures in deze meldingen worden gekozen op basis van de interesses en locaties die je bij het inschrijven hebt opgegeven. Registreer je vandaag nog om vacaturemeldingen te ontvangen. Hierbij ga je als volgt te werk:
1. Inschrijven op vacaturemeldingen.

Wil je nog niet solliciteren maar wel informatie krijgen over nieuwe vacatures binnen UZ Leuven? Meld je aan om vacaturemeldingen te ontvangen door te klikken op de knop "Vacaturemeldingen". Deze vind je onder meer op de beginpagina bovenaan rechts.

2. Vul jouw gegevens in.

Voer je volledige naam en e-mailadres in en geef jouw interesses en voorkeurlocaties op voor een tewerkstelling binnen UZ Leuven. Je kan meerdere interesses en locaties opgeven. Geef ook aan hoe vaak je vacaturemeldingen wenst te ontvangen.

3. Bevestigingsmail

Na inschrijven ontvang je een bevestigingsmail en zal je vanaf dan vacaturemeldingen ontvangen. In de bevestigingsmail vind je ook een link om een wachtwoord in te stellen. Dit is niet verplicht om te doen, maar is wel nuttig wanneer je in de toekomst jouw instellingen wenst te wijzigen (bijvoorbeeld wanneer je jouw interesses wil aanpassen).

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het solliciteren?

1. Ik krijg een foutmelding tijdens het solliciteren.

Een foutmelding kan verschillende oorzaken hebben. Eén van de voornaamste is het gebruik van een bepaalde browser en de persoonlijke instellingen die hieraan gekoppeld zijn. Probeer ook eens met een andere browser te solliciteren, wanneer je herhaaldelijk een foutmelding krijgt. We raden Chrome of Edge aan voor een optimaal gebruik.

2. Contacteer ons.

Bij problemen met jouw sollicitatie, contacteer ons op 016 34 49 12 of via e-mail: jobs@uzleuven.be

Flexi-jobs

Momenteel werken we niet met het systeem van flexi-jobs.Contact opnemen

Bij vragen kan je contact opnemen met de dienst werving en selectie van UZ Leuven door te mailen naar jobs@uzleuven.be

Mijn sollicitaties

Bekijk hier jouw sollicitaties bij UZ Leuven.

Mijn sollicitaties

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het solliciteren?