UZ Leuven als werkgever

Waarom UZ Leuven?

Pieter, Carine, Yente, Mirte, Filip en Charlotte hebben elk een goede reden om in UZ Leuven te werken. Bekijk ze in onderstaande video. Kom de jouwe ontdekken en maak mee het verschil in de zorg, nu én later. 

                     

Ontdek onze voordelen

UZ Leuven is een groot bedrijf, met heel wat mogelijkheden. Als werkgever kunnen we je dus de nodige stabiliteit bieden.

Door de grootte van het ziekenhuis is ook de waaier aan loopbaanmogelijkheden enorm. Zo telt UZ Leuven meer dan 160 uiteenlopende functies: medische jobs, maar ook banen in ondersteunende diensten.

We bieden een motiverend loonpakket met talrijke extralegale voordelen. Het volledige overzicht vind je hieronder.

Sportbedrijf

UZ Leuven is in beweging! En dat wordt ook opgemerkt door Sport Vlaanderen, van wie we het label 'Sportbedrijf' kregen. Deze erkenning wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties die investeren in de gezondheid van hun medewerkers op gebied van sporten en bewegen.


Met onze eigen UZ Fitness, lessenreeksen pilates, yoga en bootcamp, de deelname aan de Eindejaarscorrida in Stad Leuven en heel wat andere initiatieven zet UZ Leuven volop in op beweging op en met het werk. 

Ontdek hoe sportief UZ Leuven is

Toekomstige collega's vertellen

We vertellen je graag wat je van ons als werkgever mag verwachten. En van welke voordelen je geniet als personeelslid. Maar ook sfeer op de werkplek is vaak een belangrijk criterium om voor een bepaalde organisatie te kiezen.

Daarom laten we ook graag enkele medewerkers aan het woord.

 

Ontmoet toekomstige collega's

Ontdek je nieuwe job

Benieuwd welke jobs we voor jou in petto hebben?

Bekijk onze vacatures