Apotheek

Vacatures voor ziekenhuisapotheker of farmaceutisch technisch assistent 

Geïnteresseerd in een job binnen de ziekenhuisapotheek? Bekijk onderstaande vacatures.

Opleidingstraject farmaceutisch technisch assistent 

Nood aan een nieuwe wending in je loopbaan en zou je je hiervoor graag omscholen?

Heb je een diploma hoger secundair onderwijs?

Spreekt een job met veel afwisseling en voldoening in de boeiende wereld van de ziekenhuisapotheek je wel aan?

Dan is ons opleidingstraject Farmaceutisch Technisch Assistent misschien iets voor jou, een uniek aanbod dat UZ Leuven jou biedt in samenwerking met Qrios. De opleiding start in januari bij Qrios (Haasrode). UZ Leuven betaalt je inschrijvingsgeld en zorgt voor je stage in de ziekenhuisapotheek. Win-win dus!

Unieke kans

Hilke, Merlijn, Noah en Claudine gingen je voor en vertellen graag meer over hun motivatie.

Dit traject was voor hen een uitgelezen kans om een kosteloze opleiding te doen waar je eveneens stage doet binnen een innovatieve omgeving en vervolgens kans hebt op een contract.

 

Zij kozen na de opleiding alle vier bewust voor de ziekenhuisapotheek. Er is meer variatie in het takenpakket in vergelijking met de officina, wat ook voor meer uitdaging zorgt. Hilke stond tijdens ons interview in de steriele omgeving waar o.a. infusen en oogdruppels gemaakt worden. Merlijn stond dan weer ingepland op bereiding van steriele potentieel toxische producten, waar chemotherapie voor patiënten bereid wordt. Op andere momenten werken zij in de distributie waar zij medicatie klaarzetten voor transport of staan ze aan het loket waar ze contacten hebben met medewerkers en patiënten. Verwerken van voorschriften is dan weer een stukje administratie waar de FTA's ook mee bezig zijn.

Groot team, maar vertrouwde omgeving

Deel te zijn van een groot team assistenten, ervaren zij als een enorm voordeel. Ze hebben regelmatige uren en een heel aantal voordelen die ze elders niet zouden krijgen. 

 

Nog iets dat zij positief ervaren is het feit dat je na de indiensttreding in UZ Leuven nog een interne opleiding krijgt van een jaar. Hierbij krijg je bij elke nieuwe taak een meer ervaren collega toegewezen. Dat geeft een aangenaam gevoel, weten dat je er niet alleen voor staat.

 

Heb je net als Hilke, Claudine, Merlijn en Noah een voorliefde voor gezondheidszorg, fijn werk, labo, chemie, handwerk, menselijke contacten, ...? Schrijf je dan in voor dit traject!

Vacatures binnen de apotheek

Vacatures binnen de apotheek

Verken loopbanen bij UZ Leuven

Verleg grenzen in de opleiding tot farmaceutisch technisch assistent Heb je interesse in een opleiding die je kan leiden naar een job met veel...

230000EY Vacaturenummer

Meer informatie

Verleg je grenzen als farmaceutisch technisch assistent voor de afdeling klinische studies We zijn op zoek naar een farmaceutisch technisch assistent...

230000GN Vacaturenummer

Meer informatie

Solliciteren tot: 15-12-2023 ; Verleg grenzen als apotheker/ziekenhuisapotheker In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 10.000 gedreven...

230000FQ Vacaturenummer

Meer informatie

Solliciteren kan tot 15-12-2023 Verleg je grenzen als farmaceutisch technisch assistent In UZ Leuven bundelen dagelijks bijna 10.000 gedreven...

230000D0 Vacaturenummer

Meer informatie